nebyl zadán popis

Dopo un lungo inverno...

7. 1. 2015 9:39
Rubrika: Nezařazené

...accettammo l'amore
che meritiamo di pensare o pensiamo di meritare...

 

To, co bylo první týden zdrojem klidu, radosti a naděje, se stává zdrojem nejistoty a pochyb. Pochyb o tom, zda léta pracně budované zásady a předsevzetí, byly/jsou správné a účelné (jistě ne všechny), nebo je třeba je přehodnotit (jistě ne všechny). Na tom by nebylo nic divného, jedním z nejdůležitějších poznatků, který jsem v duchovním životě učinil je ten, že i když se člověk upřímně a ze všech sil snaží žít v odevzdanosti Bohu, stává se, že jde blbě.
Jenže co když myšlenka polevit ze svých zásad (o nichž teda nevíme, zda jsou správné) je právě pokušením odhodit kříž? Kříž, jehož nesení se na druhé straně projevuje falešným trpitelstvím a frustrací, což rozhodně nemůže být vpořádku.

Každého, kdo má tento blog ve sledovaných, nebo sem zabloudí náhodně, prosím o modlitbu, ne už za jednoho, ale za dva.

Zobrazeno 2457×

Komentáře

VeronikaN

určitě...nikdy nezapomenu na tvůj článek o "trochu jiném utrpení.."

Areopagita

Chlapec se oženil? :-)))

Jarod

Ne.
(Tak takhle tento povzdech vyzněl?)

DAYHAWK_DAVE

Umíte obstojně anglicky? Tak šup, podívejte se na sem na pár videí: https://www.youtube.com/user/TheAmazingAtheist/videos né že bych si myslel že by vám měla nějak výrazně pomoct, ale je tam pár co už podle názvu vás můžou zaujmout - a vy VÍTE, která mám na mysli. A přijdete na jiné myšlenky třeba. Jinak bych to sem nedával. Přece jen je dotyčný YouTuber taky trochu mimo.

Jarod

Ech, nemyslím, že by mě cokoli od AA mohlo zaujmout, už jsem na něj kdysi narazil, je opravdu mimo.

BTW, od tohoto blogového příspěvku už pár dnů uplynulo a leccos se změnilo...

DAYHAWK_DAVE

Hmm.. když tak procházím co jste napsal, vypadá to že umíte několik jazyků. Co takhle sepsat vaše zkušenosti nebo alespoň postřehy, jak jste se je všechny naučil, jak dobrý v nich jste, atd., u mě by takový článek měl úspěch :D

Maya Buksarova

Clovece, mas moj obdiv ako pracujes na sebe. Klobuk dole. Kolkokrat si predstavim, nech mam radsej fyzicky kriz, lebo psychicky je tak tazky.

Jarod

O existenci Linky Valentín vím.

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio